Een nieuw begin

De zon schijnt iedere dag, ook al is het grijs buiten, kil en koud. De zon, het licht, is binnen in jou.Jij bent de zon, jij bent het licht.Straal jouw zonlicht uit, over de mensen. Spreek over de liefde. Zie in iedere donkere wolk weer een nieuw licht.We zijn nooit alleen. Juist in moeilijke dagen, situaties, mag je ervaren , dat je gedragen wordt. Er gebeuren zoveel wondertjes, als je ze kunt zien.De verbondenheid, met al de liefde volle mensen om je heen, dat doet zo goed. Wetende dat mensen, met hun liefde je dragen,er voor je zijn, door een mooi gesprek een liefdevolle groet, wetende dat je niet alleen bent. Wetende dat alles gebeurd met een reden. Niets gebeurd zomaar.Ik ben zo dankbaar, dat ik de moeder mocht zijn , voor jou Chris.Wat heb ik veel mogen leren. Samen met Chris, onze liefde was onverwoestbaar. In liefde , dank ik jou mijn zoon, ik weet, dat je nu al reeds straalt, als een ster in het licht.Ik hou van jou mijn jongen, tot later. Eens zien we elkaar terug,

Mam.